Koka äggen på lägsta möjliga värme
och fyll med jämna mellanrum på kokande vatten
så det inte "kokar tort".
Vad ägg med en "Mjäll vita och karamelliserad gula" smakar, återstå att se.
Tips: Under tiden äggen kokar så kan man hitta på lite olika nyttiga saker, jag har hunnit städa, dammsuga, tvätta och hänga upp två omgångar tvätt, ätit både frukost, lunch och fika, pluggat teori, lyssnat på musik, tittat på ett glas som ramlade ner, skrivit en packlista, hittat en ryggsäck för dagens utflykt, letat reda på en resväska, kollat när posten kom, hämtat posten och pumpad cykeln.
1 comment:
Sen kan man cykla långa omvägar till Riala med äggen förvarade svalt, lägga dem i kylskåpet medan man lagar mat och bli lite besviken när man tillslut äter dem.
För att trösta sig fungerar det bra att göra smällkarameller mitt i juli.
Bilder kommer...
Post a Comment