Sunday, June 1, 2008

Jonna flyttar in




Snart ska vi försöka oss på att flugfiska litegrann men först finns det en del att skriva ner om helgen. Jonna tog mer eller mindre spontant in på Zahlanders vandrarhem i fredags och har fortfarande inte checkat ut. Hon åkte iväg på en massa roligheter på lördagen som hon kanske kan återkomma till från sin egen dator medan Z var hemma och var hästvakt. Det är precis som det skulle vara om Z och Jonna flyttade ihop, Jonna skulle få göra en massa saker och Z skulle vara ensam hemma, för Jonna kan inte vara hästvakt. Därför tänker Z inte skaffa några hästar, inte ens små självlysande sådana som bor på köksbordet och bara kan gå åt vänster. Om de flyttar ihop alltså, annars kan hon ju skaffa hur många sådana hon vill! Eller om hon kan ha med sig dem i väskan, men det tycker Jonna är djurplågeri.

Till saken. Z får inte träna. Jonna får träna. De gjorde en kompromiss. De tog sin termos med saft och nöjescyklade till Leffe för att titta på fotboll. Riala förlorade.

Vi kommer inte hinna fiska. Vi är för upptagna med att förstöra våra skrattkistor. Z har tårar i halsen, det är inte ett gott tecken.



No comments: