Sunday, December 14, 2008

Tanken som räknas. Eller värmen.

Jonna har fått för sig att jag borde blogga "det var länge sen" jag hade förmodligen inte ens kommit på det nu när jag väl kom hem om det inte vore för att mina mjukisar luktar familjen Nyman. Det var dagens mysterium förresten, hur kunde det större delen av tiden lukta som Jonnas hus när jag befann mig i en liten bod, utomhus på Skansen? Jag tyckte inte strumporna som också kommer därifrån borde kunna ge sig till känna under tre lager kjolar och inpackade i vinterskor. Det tog mig hela dagen att komma på det, när kjolarna åkte av och hängdes upp så var det ganska självklart att det var mjukisarna, jag hade kunnat befinna mig i Riala precis just då. Ganska behagligt, för på skansen ville jag definitivt inte vara just då. Inte åka hem heller.

Vad gör jag som tar upp min tid eftersom jag uppenbarligen inte har tid att blogga?
  1. Jag går i skolan (har förvånansvärt lite att göra för att vara strax innan jul så det är inte en ursäkt)
  2. Jag springer på julmarknader hela dagarna (mer hela helgerna, varje lördag och söndag tre helger i rad nu och springer gör jag inte heller. Inte heller en ursäkt eftersom jag är hemma senast 6)
  3. Jag tränar, långt bort (inte en ursäkt senaste veckan eftersom jag har varit förkyld)
  4. Förmodligen gör jag massa onödiga saker som bara tar massa energi och raderar minnet, eftersom jag inte har en aning om vad det kan röra sig om?
Det här är ett jobbigt, oplanerat och ostrukturerat inlägg. Inget som jag skulle orka läsa, på sin höjd skumma igenom, men jag har iallafall visat min närvaro. Och det är tanken som räknas.

1 comment:

Anonymous said...

Tackar! Ingen redigering, annat än viss beskärning av bilden då ^_^