Saturday, February 20, 2010

Jonna är lite inredningssugen, hon vet precis vad hon ska ha, hon kommer att veta, bara hon får syn på det. Så hon tokgooglar på alla ord som kommer upp i huvudet. Det här var egentligen inte alls vad hon var ute efter, men rent spontant skulle hon inte ha något emot den på sin vägg någon gång i framtiden:

Mjölkaffisch

Dock är hon lite besviken över att hon missat att, när, var och hur det funnits en utställning som gick under namnet "Sweden Pop Art". För hon hade gärna gått på den och tar här tillfället i akt att offentligt skylla litegrann och uttrycka sin besvikelse över Malins bristande ansvarstagande. Det är ju hon som är "den kulturella" och borde säga "Kom Jonna, vi ska gå på en konstutställning".

1 comment:

Sofia said...

Hehe, ja det förstår jag. Jag saknar inte plugget kan jag lova, eller jo lite kanske men inte själva plugget då utan att bara hänga i skolan och så =P.

Haha ja, men det är så himla jobbigt att gå i denna snöslask när de inte plogar. Mitt knä gör skita ont. Men äh, lär ju få börja med det ändå. Haha! Kram