Saturday, July 25, 2009

Så vad gör man?

Vad gör man om man är så trött att man faktiskt kan tänka sig att man glömmer bort att andas men precis har räknat ut att det inte är läge att sova på ungefär en halv dag?

Jo, man dricker ett glas juice för att sysselsätta sig. Sen dricker man ett till och ett till tills man måste gå på toaletten. Om det tar ungefär en minut att dricka ett glas juice och en minut att gå på toaletten så har man efter det här lyckats hålla sig vaken i fem minuter. Det är ju bra. Bättre. Än motsatsen. Att hålla sig ovaken i fem minuter eftersom det var just det som var poängen.

Men sen är ju juicen slut, så vad gör man då?

Jag förstår inte hur det är meningen att man ska kunna vara utvilad efter helgen när det finns så mycket att göra men så lite tid att göra det på. Två böcker att läsa ut, ett 50-tal avsnitt av en tv-serie att titta på. Och 24 eller så av en annan plus en film eller två eller tre. Tre träningspass att genomföra, och några promenader på det för nöjets och själens skull. Människor att träffa. Väskor att packa. Presenter att köpa. Mat att äta. Brev att skriva. Foton att fotografera.

Ideologier att formulera!

No comments: