Saturday, October 25, 2008

Tottedagbok 25 oktober

Idag blev medvetet en lugn dag. Först fick Totte lite sovmorgon (tror jag, vet inte när han brukar gå ut i vanliga fall), sedan bekantade han sig lite snabbt med den närmaste omgivningen, som till en början var lite i blötaste laget för hans smak.

Men vädret var milt och efter att ha utväxlat de mest nödvändiga artighetsfraserna med sina tillfälliga grannar och allra mest hängivna fans spenderade han återstoden av dagens ljusa timmar med att skrota omkring i sitt eget tempo för att återhämta sig från den jetlag han möjligtvis kan ha ådragit sig under gårdagens påfrestande resa.

Pliktmässigt gjorde han några få men entusiastiska avbräck för att ställa upp på kortare intervjuer och enklare photoshoots, samt för några avslappnande behandlingar (läs: gosa med Jonna).

Slutligen drog han sig tillbaka för natten relativt tidigt och verkade inte alltför missnöjd med hur dagen förlöpt, även om han självklart saknar sin matte som sig bör.














Lördag, ätardagen, till ära fick han sällskap i hagen av en ganska rejäl morot att gnaga på när han så behagade.







Jonna råkade tappa en vante medan hon fotograferade men Totte var inte långsam att förstå hur skön den var att sitta på.













Kärt barn har många namn. Flickan i mitten på bilden kallade honom växelvis "Tummetott och "Toten". När Meja ropar på honom blir det ungefär "Atto" och hon har även med hjälp av kroppsspråket lyckats få sin mormor att lova att så fort hon är gammal nog att säga att hon vill ha en kanin så ska hon få en.

No comments: