Friday, June 6, 2008

Tidsfördriv

Jag har tråkigt för det är ingen annan vaken. Först försökte jag somna om, men det blev långtråkigt. Sedan försökte jag läsa lite, men det tröttnade jag också på. Så till sist haltade jag ner och satte mig vid datorn för jag kom inte på något annat man kan göra här. Såhär har jag försökt fördriva tiden:

http://thecrewblogg.wordpress.com/ Givetvis! Kollar alltid den först ;) Min gamla ögonsten. Starkaste sida: hög igenkänningsfaktor.

http://felixnyman.blogspot.com/ Sin egen lillbrors blogg måste man ju läsa! Måste erkänna att han kan skriva ganska lustiga saker ibland. Speciellt när han driver med politiken.

http://byrestam.wordpress.com/ Björn, Bjucke, Bobbie, Bambi... ni vet alla vad man säger om barn med många namn. Läser bloggen så ofta jag kommer ihåg, bra sätt att hålla sig uppdaterad utan att behöva skicka tio stycken "Tja! Vad händer?"-sms varje vecka.

http://fegon.blogg.se/ Nån snubbe från Kalix, den enda bloggen jag läser relativit regelbundet trots att jag inte känner "författaren". Det är nog ironin som gör det värt att läsa.

http://singsiri.blogg.se/ Vem kan undgå att bli glad av inlägg som "BIG FISH - SMAL FISH"?

No comments: