Wednesday, December 17, 2008

Presiko-kycklig

4 pers, 200grader
  • 1 pkt 4-delad kycklig
  • 1tsk paprikaoulver
  • 1dl vetemjöl
  • salt, peppar och rosmarin
  • 1 burk persikor
  • 2dl riven ost

Sås

  • 1 buljongtärning +2dl vatten
  • 2dl créme fraiche
  • 1dl persikospad
  • 2msk soja

1. Panera kycklingen i en blandning av mjöl, paprikapulver, salt och kryddor. Bryn dem gyllenbruna i smör på alla sidor. Lägg dem i endfasta fat.

2. Blanda alla ingredienserna till såsen och häll den över kycklingen. Lägg på persikohalvorna och strö över den rivna osten. Sätt fatet i ugnen i 200grader i ca 30 min.

2 comments:

Jonna said...

Taack! Men när hann du med allt det här? Två inlägg och en kommenter!? :O

Zäta said...

Jag gör ju sånt när jag egentligen borde göra andra saker;)