Monday, October 3, 2011

Healthy Mind in a Healthy Body

Förra veckan hade jag officiellt avvänjning av för mycket tuggummi-tuggande. Det var inte ens svårt, så jag funderar lite på vad den här veckans stora förändring nu borde bli?!

Dagens viktigaste mission var att baka kanelbullar (mer om det senare), och det tog lite längre tid i anspråk än jag först hade trott. Men med det avklarat kanske jag nu skulle kunna unna mig lite kvalitetstid med kurslitteraturen?

Sedan, i mina önskedrömmar, bär det av mot IKSU (Vänta, vad vet det nu jag och Robin bestämde förra veckan? Det är aldrig, aldrig, smart att gå till gymmet på måndagar! Det är måndag idag, men det kan inte hjälpas).

Jag är i så stort kroppsligt behov av att vila, men i så stort själsligt behov av att träna. Inte direkt för att lugna nerverna inför kvällens drabbning, som det brukar vara, utan snarare tvärtom. Kanske kvicknar jag till och hittar lite gnista av ett par vändor i Bottenviken? Kanske kan lite klor och en bastu ta död på de sista bacillerna så det blir något slut på det här hängandet? (Med min dagsform just nu är jag extra tacksam att matchresultatet inte ligger i mina händer).

Nå, komma vad som komma skall. Nog borde jag tänka mig för en extra gång, eftersom jag var typ sjöblöt i svett bara av att ta en promenad nyss. Jag gjorde Tosca en tjänst och lät henne få lite friskluft och en kisspaus, Tosca gjorde mig en gentjänst och höll mig sällskap när jag tog lite frisk luft. Vi gick knappt i pensionärsfart, och ändå slog hjärtat hårt som en bastrumma. Andfådd blev jag dock inte förrän jag gick upp för trapporna hemma (Victory!)

Sarah borde vara på väg hem från skolan nu. Några sms under dagen skvallrar om att hon har all anledning att inte vara på världens bästa humör när hon kommer. Men hon kanske blir vid gott mod av att öppna sitt spännande brev, och lukta på bullarna. Jag tror hennes tenta kommer gå jättebra hur som helst, men tycker bara det är trist att jag inte kan tvinga med henne på fotboll ikväll. Dumma John Baker ;)

No comments: