Wednesday, September 30, 2009

Om jag hade pengar:

Rum ledigt i lyxkollektiv i Stockholm



Vi söker en ny person att dela vår 208 kvadrats, 7 rums patriciervåning på Sankt Eriksplan med.

De gemensamma rummen i våningen är nyrenoverade och fräscha samt även det rum som är ledigt nu. Vi har ett bibliotek med 40 löpmeter böcker, två bekväma läderfåtöljer och en helkroppsspegel. Salongen innehåller en 2,5 meter bred bioduk, projektor och 150 kilo tysk kärlek i form av 6 högklassiga högtalare, en öppen spis som vi gärna eldar i och snart 7 meter nya soffor i läder. Den åttkantiga matsalen innehåller ett bord för 10 personer och vill man kan man käka 30-40 pers med lite extra bord. Badrummet innehåller både toalett, duschkabin och en bubbelpool samt tvättmaskin och torktumlare. Vi har en gästtoalett och ett extra duschrum. Köket är rymligt med ett bord för sex personer.

Vi har dragit ett lokalt nätverk i lägenheten och har även trådlöst nätverk som är kopplat till vår 40/10 Mbits Bredbandsbolaget-uppkoppling. Vi har en städerska som kommer en gång i veckan. Det finns ljudanläggningar förutom den maffiga i salongen också i matsal, bibliotek och kök som alla kan spela musik från det gemensamma musik-arkivet.

Lägenheten ligger 30 meter från Sankt Eriksplans tunnelbanestation med buss 3, 4 och flygbussen samt Karlbergs pendeltågsstation runt hörnet. ICA 2 meter ifrån porten och SATS senaste gym ett kvarter bort.

Du skall trivas med att bo tillsammans med andra, inte välja det här boendet på pris (smakar det så blir det inte helt gratis) och vara openminded.

Hyran för rummet är 6100 och det är 21 kvadrat med en ingångsgarderob. Men man delar ju på hela lägenheten så i princip så får man ju 54 kvadrat per person om man delar det rakt av men det känns ju mycket, mycket större.

Ovanpå hyran betalar vi 900 per månad för städning varje vecka, el och bredband.

Hör av dig med en kort beskrivning av dig själv och varför du vill bo just så här.

No comments: